• Medzinárodný preukaz ISIC/EURO˂26

          •  

                OZNAM PRE BUDÚCICH PRVÁKOV  v školskom roku 2021/2022 

            Preukaz žiaka ISIC/EURO<26 je multifunkčný preukaz dostupný pre žiakov stredných škôl. Môžete ho získať priamo cez našu školu. V prípade záujmu o objednanie preukazu ISIC/EURO<26  je potrebné, aby ste:

             

            • vyplnili a podpísali žiadosť o vydanie Preukazu žiaka a Prihlášku za člena - evidenčný list (môžete si ich vyzdvihnúť u Mgr. Zuzany Kanocovej alebo stiahnúť z www.oami.sk(v hornom menu ŠTUDENTI/ Preukaz ISIC)).
            • uhradili 20,- EUR; táto suma zahŕňa poplatok za licenciu ISIC/EURO<26 a poplatok za výrobu čipového preukazu a za jeho použitie u dopravcov na školský rok 2021/2022
            • pripravili si 1 fotografiu žiaka (rozmer 25x25 mm), ktorá bude umiestnená na preukaz pri jeho prevzatí

            Preukaz dostanete pripravený na použitie vo všetkých jeho funkciách. Až v ďalších rokoch sa platnosť preukazu predlžuje kúpou a nalepením známky ISIC (10 €) a sms-kou (3 €).

             

            Vyplnenú žiadosť, prihlášku a poplatok 20 eur je potrebné odovzdať do konca júna 2021 v škole Mgr. Zuzane Kanocovej. Preukazy budú objednávané v mesiaci júl a prevziať si ich budete môcť začiatkom septembra (prvý školský deň/týždeň, prípadne koncom augusta). Informácie ohľadom preukazu ISIC/EURO<26 budú zverejňované na https://oami.edupage.org/news/

             

               

      • Skvelé! Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit