• IT Akadémia -zaujímavá ponuka pre žiakov nad 18 rokov.

          • Milí žiaci,

            pozývame Vás na praktické workshopy Kreatívneho myslenia , ktoré prichystalla IT Akadémia, ktorej je naša škola členom, spolu s organizáciou New Generation of Founders -Grow with Google.

            Jeden je určený žiakom SŠ ekvivalent OG (podmienka vek min. 18 rokov) Po absolvovaní získajú žiaci aj uznávaný certifikát od organizátora Grow with Google.

            Pre žiakov to bude určite dobrá príležitosť rozvíjať svoju kreativitu a inovatívneho ducha, zistiť čo ďalej s podnikateľským nápadom, kde začať ak sa chcú stať podnikateľmi a v neposlednom rade získajú do životopisu uznávaný certifikát, ktorý im môže pomôcť na trhu práce. 

            Workshopy budú viesť Google certifikovaní tréneri pre Design Thinking.

            •  4.2.2021  14:00 - 19:00  - New Generation of Founders -  workshop Kreatívneho myslenia -  Design Thinking - žiaci SŠ (podmienka minimálne 18 rokov) - prihlasovanie  https://events.withgoogle.com/ngofsk_online0204/   -  do 2.2.2020 (počet miest je limitovaný, v prípade veľkého záujmu budeme rokovať o ďalšom termíne) - Chceš rozvíjať svoju kreativitu a inovatívneho ducha? Že nevieš ako? Myslíš si, že máš dobrý podnikateľský nápad, ale nevieš, ako ho vyskúšať? Chceš sa stať podnikateľom, ale nevieš, kde začať?

            Pozvánku na workshop Vám zasiela priamo organizátor New Generation of Founders -Grow with Google z adresy info@ngof.sk. V prípade že deň pred akciou nebudete mať prihlasovacie údaje neváhajte ma kontaktovať.

             

            -- 
            Mgr. Zuzana Kravecová
             
            odborný pracovník pre kontakt s IT firmami
            mobil: +421 910 719 28
            

             

             

             

          • Školská súťaž v úprave informácií na PC

          • Dňa 14. januára 2021 sa uskutočnilo školské kolo súťaže v úprave informácií na PC – v zmysle Smernice č. 23/2017 – Vyhlásenie 55. ročníka súťaže žiakov SŠ v spracovaní informácií na počítači – dištančne. Prihlásenie súťažiacich na súťaž sa uskutočnilo prostredníctvom MS Teams. Odpis na rýchlosť trval 10 minút. Súťaže sa zúčastnili 4 žiaci. Najúspešnejší 2 žiaci sa zúčastnia krajského kola – dištančne v termíne 10. februára 2021.

             

            Výsledková listina:

             

            1. miesto            Peter Dremmel           III. B
            2. miesto            Jozefína Sándorová    III. B
            3. miesto            Katarína Juhosová     IV. B
            4. miesto            Alex Toth                   III. A

             

            Výhercom blahoželáme a držíme palce na krajskej súťaži v úprave informácií na PC.

      • Skvelé! Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit